Babylon Translator Download

translator

Tuesday, June 9, 2009

TomTom in trek na navigatiedeal met Apple

TomTom in trek na navigatiedeal met Apple

(Bron, De Telegraaf, DFT)
AMSTERDAM - Het aandeel van navigatiefabrikant TomTom zat vanochtend fors in de lift mede dankzij het nieuws over de aangekondigde samenwerking met computerfabrikant Apple voor de exclusieve levering van navigatisoftware voor de zeer populaire iphone.

TomTom presenteerde gisteravond tijdens een conferentie van Apple in Amerika zijn navigatieapplicatie voor de iphone. De smartphone van Apple is ook te gebruike in de auto dankzij een door TomTom ontwikkelde carkit. Het is nog niet bekend wanneer de navigatiesoftware verkrijgbaar zal zijn en tegen welke prijs, maar een analist van Rabo Securities verwacht dat de applicatie van TomTom bij de introductie van de nieuwe iphone 3GS rond 17 juni beschikbaar is of vlak daarna.

De bank gaat er van uit dat de deal met Apple een bijdrage van circa €10 miljoen oplevert aan de omzet van de fabrikant van navigatiekastjes in 2009.

Verder verhoogde Petercam het advies van 'sell' naar 'reduce'. Volgens een analist van de zakenbank trekt de navigatiemarkt volgend jaar weer aan. Ook heeft hij vertrouwen dat TomTom in staat is om de schuldpositie, die door de overname van Tele Atlas fors was aangetast, te verbeteren.
http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/tomtom/4114698/__TomTom_in_trek_na_navigatiedeal_met_Apple__.html?p=3,1

The Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) provides developers and IT professionals with in-depth technical information and hands-on learning about the powerful technologies in iPhone OS and Mac OS X from the Apple engineers who created them.
June 8-12 San Francisco

http://developer.apple.com/WWDC/


Reblog this post [with Zemanta]

1 comment:

Piree said...

was wel te verwachten dat ze ooit samen gingen werken omdat het GPS systeem van Apple nog niet top is

Jeffies
BKR Geld lenen Blogspot