Babylon Translator Download

translator

Friday, January 30, 2009

Zakt de AEX door de 218 punten?

FOCUS: AEX gaat vermoedelijk door 218 punten

(Volgens een bericht op de De Telegraaf -DFT site zakt de AEX door de 218 punten, zie bericht:)

Voor technisch analist Roelof-Jan van den Akker van ING Wholesale Banking is er geen twijfel mogelijk: "Die 218 punten gaat eraan. In november 2008 waren we er erg dichtbij, maar toen bleek de test succesvol. Daar ben ik nu minder zeker van. We zaten, zitten en blijven in een bear market en er is geen enkel opwaarts potentieel, zolang de toppen van 272 en 291 punten niet worden doorbroken.
AMSTERDAM (Dow Jones) - De AEX is gevangen in een trading range. De pogingen om daar aan de bovenkant uit te breken hadden weinig overtuiging. Naarmate de tijd vordert groeit de indruk dat de AEX niet zozeer bezig is met bodemvorming, maar met een proces van lagere toppen. Bij handelaren en marktvorsers groeit het ’vermoeden’ dat de AEX nog een keer een klap omlaag maakt en door het dieptepunt van 12 maart 2003 zal zakken van 218 punten.

(Commentaar Trendsbridge: Wij verwachten al sinds september 2008 dat de bodem in de markt ligt rond de 180 punten voor de AEX en rond de 5000 voor de DJIA. Volgens onze analyse wordt dat in de komende 3 of 4 maanden bereikt. De banken zijn nog verre van gezond en er komt steeds meer verborgen en onderliggende rotzooi over de economie en de financiële sector naar boven.
In feite geldt; hoe eerder de bodem bereikt is hoe beter, zodat er een nieuwe start gemaakt kan worden. Bovendien begint dat gelazer van steeds zakkende koersen en voortdurend slechte economische berichten ons ook behoorlijk de strot uit hangen. Het bloggen was spannend maar begint nu (na 3 maanden) ook alweer aardig te vervelen.)

No comments: